Boeken over robots

In tijden van snelle technische innovatie hebben we gelukkig nog altijd een belangrijke houvast; boeken!

Het is misschien niet de meest moderne vorm van leren, maar het blijft voor veel mensen prettig om de inhoud van een boek als kapstok te gebruiken, om informatie uit andere bronnen aan op te hangen. Overigens hoor ik dit ook van de huidige generatie leerlingen en studenten.

De boeken over robots zijn in een aantal categorie├źn te verdelen:

– Boeken over ontwikkeling en gevolgen robotisering

– Technische boeken over robotica en kunstmatige intelligentie

– Boeken over het praktisch toepassen van robots

Alle boeken die ik vind over dit onderwerp zet ik in de repository van de RobotTrainer Toolkit. Daarmee hebben robottrainers en andere robotexperts informatie over waardevolle bronnen, naast de gigantische hoeveelheid digitale content.

Heb je een tip voor een goed robotboek? Plaats de titel in de comments of mail naar serge@robotttainer.nl

#robottrainer #robotics #robotica #ai